Dansk
 
English
           
 

NORDISK design - BÆREDYGTIG produktion

Mette Kristensen Design leverer sælskindsprodukter i allerhøjeste kvalitet. I webshoppen kan du finde tasker, iPad-etuier, luffer eller måske en pels til vinteren, og alt er produceret i sælskind fra Grønland. 

Produkterne leveres med et kontrol-nummer der giver dig mulighed for at kontrollere, at de benyttede skind lever op til EU's krav om bæredygtighed og dyrevelfærd. 

Der er fri levering på alle bestillinger i webshoppen til Danmark! Ved forsendelser til udlandet pålægges et fragtgebyr svarende til postvæsenets priser.
 
Nye forårsfarver - tilbud på sidste års neonfarver: Nyt år = nye farver. Vi er klar med en lækker serie af mini clutches og kuverttasker i forårets lækreste modefarver. Nu kan du få tasker med kanter i pastelfarver, shocking pink, royal blue og malibu turquoise! Restparti af sidste års neonkanter sælges med hele 20 pct. rabat!

Besøg Mette Kristensen Design

Du er altid velkommen til at besøge Mette Kristensen Designs værksted i Esbjerg. Her kan du købe vores produkter, og du kan se hvordan det foregår når vi designer og producerer vores sælskindsprodukter!

Mette Kristensen Design
Kronprinsensgade 69
6700 Esbjerg

Værkstedet har åbent hver torsdag kl. 16-19, eller efter aftale på tlf. 53562853. Du kan også kontakte mig i kontaktformularen på denne side.
 
NYHED: Stolehynde til "Syveren"

I Pinsen var Mette Kristensen Design blandt udstillerne ved det velbesøgte Filsø Fødevaremarked, og her præsenterede vi bl.a. vores nyhed til designelskere: en stolehynde af det lækreste sælskindslæder, til Arne Jakobsens berømte 7'er-stol. Hynden produceres i stærkt begrænset antal, da der kun findes få læderskind på verdensplan. Læs mere her!

Følg Mette Kristensen
Design på Facebook: 

 
Tekst og design på denne hjemmeside: 
 
Mette Kristensen Design | CVR: 32824870 | Kronprinsensgade 69, 6700 Esbjerg - Danmark | mkdesign.dk@gmail.com