Dansk
 
English
         
 

Sy selv luffer med et sykit fra Mette Kristensen Design

Mette Kristensen Design søger for at du kan sy dine egne luffer, helt fra bunden! Med dette sykit, får du alt hvad du har behøver, så du kan lave dine helt egne luffer, til dig selv, eller til en du holder af.
Luffer er optimale i det kolde vejr til at holde varmen, og de kan pifte ethvert outfit op!

Med et sykit fra Mette Kristensen Design får du altså alt du behøver i en samlet pakke, og du slipper for at købe mere skind end du skal bruge. Med denne pakke gør du det derfor både lettere og billigere at sy dine egne sælskindsluffer, og resultatet bliver et par super lækre og stilfulde luffer, der kan holde dig varm på selv årets koldeste dage!

Du guides udførligt igennem hele processen, så pakken let kan benyttes af begyndere, der aldrig før har syet i sælskind (eller begyndere udi syning i øvrigt).  

Alle priser er inklusiv moms og forsendelse. 
 

Sykit til luffer (voksenstørrelse)

Med denne pakke kan du sy luffer i størrelserne S, M og L. Pakken indeholder:

- 1 stykke sælskind. På skindet er den største luffestørrelse (L) tegnet op.
-  Mønster til størrelserne S, M og L. Med mønstrene følger en udførlig arbejdsbeskrivelse, der guider dig igennem processen med at skære skind og sy dine luffer.
- 1 stk. foer. Med mønsteret tegner du den ønskede model op, og klipper den ud med en almindelig saks. 
- 1 rulle tråd.
- 2 stk. elastik.
- 2 sælskindsegnede synåle.
- 1 lille papirmodel, der er klippet ud og sat sammen med tape, til at gøre syprocessen mere intuitiv.

Vi anbefaler, at du laver en papirmodel af den luffestørrelse som du ønsker at lave, før du skærer skindet ud (især hvis du påregner at lave en mindre model end str. L). På denne måde sikrer du, at du ikke kommer til at lave en for lille model. Til udskæring af skind kan benyttes en almindelig hobbykniv.

740,00 DKK
*
stk.

Sykit til luffer (børnestørrelse)

Med denne pakke kan du sy luffer i børnestørrelserne 1-10 år. Pakken indeholder:

- 1 stykke sælskind. På skindet er den største luffestørrelse tegnet op.
-  Mønster til udskæring af skind. Der medfølger en udførlig arbejdsbeskrivelse, der guider dig igennem processen med at skære skind og sy dine luffer.
- 1 stk. foer. Med mønsteret tegner du din luffemodel op, og klipper den ud med en almindelig saks. 
- 1 rulle tråd.
- 2 stk. elastik.
- 2 sælskindsegnede synåle (skindnål med trekantet spids).
- 1 lille papirmodel, der er klippet ud og sat sammen med tape, til at gøre syprocessen mere intuitiv.

Vi anbefaler, at du laver en papirmodel af den luffestørrelse som du ønsker at lave, før du skærer skindet ud. På denne måde sikrer du, at du ikke kommer til at lave en for lille model. Til udskæring af skind kan benyttes en almindelig hobbykniv.

618,00 DKK
*
stk.

Enkeltkøb: mønster til luffer

I Mette Kristensen Design har vi mødt efterspørgsel efter mønstre til folk der selv ønsker at sy deres sælskindsluffer. Hvis du selv har skind og redskaber til at sy, er dette derfor pakken til dig! Her får du to forskellige mønstertyper med udførlig vejledning til sy- og samleprocessen. Let at gå til!
95,00 DKK
stk.

Tilkøb: 2 stk. ræveskindskant (hvid)

 
Med dette tilkøb kan du tilføre dine luffer en lækker og blød kant af ræveskind. Kanten er af rygskind og er derfor i meget høj kvalitet. De er meget bløde, og giver en masse varme, samt et lækkert look til din vante.
250,00 DKK
stk.
Sy selv luffer Sykit til luffer
Hvis du har prøvet at sy dine egne sælskindsluffer, har du sikkert oplevet at det er en besværlig og dyr fornøjelse. Man skal i forskellige butikker og købe mønstre, særlige nåle, skind m.m., og det er sjældent muligt at købe mindre end et helt sælskind. Det er ærgerligt, når man bare skal bruge skind til et par luffer.

Med et sykit fra Mette Kristensen Design får du alt hvad du behøver i en samlet pakke, og du slipper for at købe mere skind end du skal bruge. Med denne pakke gør du det derfor både lettere og billigere at sy dine egne sælskindsluffer, og resultatet bliver et par super lækre og stilfulde luffer, der kan holde dig varm på selv årets koldeste dage!

Du guides udførligt igennem hele processen, så pakken let kan benyttes af begyndere, der aldrig før har syet i sælskind (eller begyndere udi syning i øvrigt).  

Alle priser er inklusiv moms og forsendelse. 
Mette Kristensen Design | Egelundend 17, 2. tv, 6705 Esbjerg Ø - Danmark